Huszonöt méter hosszú és ugyanilyen széles tárolóban kapott lángra a helyenként öt méter magasságban összehordott trágya kedd reggel, Kaposvár Guba Sándor utcájában.

null

Foltokban égett, gócokban izzott és füstölt a lótrágya. A tűz veszélyeztette a tároló melletti istállót és a szénatárolót. A tároló tartalmát egy a munkagép átforgatta, a tűzoltók négy vízsugárral oltották az izzó részeket.

null

A kaposvári hivatásos tűzoltók majd’ 12 órán át dolgoztak a lángok elfojtásán, az izzás megszüntetésén, majd a terület átvizsgálásán.

null

Három családi ház melléképületei kaptak lángra Igalon, a Dózsa telepen, kedd délután.

null

Magas fűvel benőtt területen csaptak fel a lángok, majd az élénk szél miatt a tűz átterjedt három közeli ingatlan udvarára, valamint melléképületekre és a lakóépületeket is veszélyeztette.

null

A helyszínre riasztott dombóvári és kaposvári hivatásos, valamint az igali és törökkopányi önkéntes tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett küzdöttek a lángokkal. Az egységek három gázpalackot is kihoztak az épületekből, a műhelyek és tárolók azonban teljesen kiégtek.

null

A tűzoltók munkáját nehezítette az erős szél, de sikerült megóvniuk a lakóházakat. Az eset során senki sem sérült meg.

Címkék: igal, tűz, kaposvár, kék hírek