Súlyos kimenetelű közlekedési baleset történt szombaton 13 órakor Siófok belterületén. Szemtanúk, valamint a helyszíni szemle adatai alapján nagy sebességgel haladt egy Audi típusú személygépkocsi, amikor előzés közben - egy jobbra ívelő útkanyarulatban - az úttestről lesodródott, majd fának ütközött. A baleset következtében a gépkocsiban hárman sérültek meg, akiket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek.

karambol
baleset

Kaposváron, a 48-as Ifjúság útján 10 óra 30 perckor egy gépkocsi vezetője nekiütközött az előtte forgalmi okból megálló autónak, ami nekicsapódott egy már szintén forgalmi okból álló személygépkocsinak. A baleset során személyi sérülés nem történt, a járművekben anyagi kár keletkezett.

Szintén Siófokon, a 7-es számú főútvonal és a Május 1. utca kereszteződésében 15 óra 55 perckor két személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett. Ugyanott a délutáni órákban egy gépkocsi vezetője hátramenet végzése közben nekitolatott egy szabályosan parkoló járműnek. A baleset során anyagi kár keletkezett.

Barcs külterületén, a 68-as számú úton 17 órakor egy gépkocsivezető elütött egy az úttestre futó vadat, személyi sérülés nem történt.

A megyénkben regisztrált 5 esetből 4 alkalommal a közlekedési szabályok be nem tartása miatt következett be a baleset, 1 esetben pedig az útra futó vad miatt - tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotók: Police.hu

 

Címkék: karambol, sérülés, Siófok, baleset, Kaposvár, kék hírek