Három hete halt meg a börtönben Polcz Erika, a nő anyja pedig hivatalosan is nyilatkozott az illetékes bv-intézetnek arról, hogy ő kívánja eltemetni a lányát – tudta meg a Bors.

 A lap szerint a holttestet elszállították a tököli rabkórházból, és egy külső intézmény hűtőkamrájában helyezték el. Innentől pedig a temetést vállaló hozzátartozónak kell megbíznia a test elszállításával egy temetkezési céget.

 A család ismerőseitől a Bors úgy értesült: Polcz Erika anyja titokban akarja megtartani a szertartást. Attól tartanak beláthatatlan követ­kezményei lehetnek, ha kitudódik a sír helye.

 P. Erika három hete, január végén a kalocsai női börtönben hunyt el, miután másodszorra nem sikerült neki legyőzni a rákot.

 Mint ismert: 2012. október 29-én gyilkolta meg Szita Bencét a kaposvári Polcz Erika és az általa felbérelt két hajléktalan, Bogdán József és Kertész József. A gyilkosok a Kaposvár melletti sántosi erdőbe csalták a fiút, ott Bogdán a kocsiból kiszállva ütötte, rúgta, taposta, ásóval, késsel több tucatszor megszúrta, megvágta őt. Eközben Kertész megásta a gyerek sírját, a nő mindehhez elemlámpával világítva segédkezett.

Címkék: bence, polcz, erika, gyilkos, temetés, szita, kék hírek