A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint február 7-én 13 óra 30 perc és 13 óra 45 perc között egy ismeretlen autós egy feltehetőleg fehér színű Volkswagen Golf 2-vel közlekedett Kaposváron, a Szent Imre utcában a Németh István fasor irányából a Fő utca felé.

A Bajcsy-Zsilinszky Endre utcai kereszteződésnél a kijelölt gyalogátkelőhelyhez érve nem adott elsőbbséget az ott áthaladó gyalogosnak és járművével a gyalogos lábát elérte. A balesetet követően a járművezető megállás nélkül tovább hajtott.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon (7400 Kaposvár, Szent Imre u. 12. szám alatt), vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Címkék: volkswagen golf, bajcsy-zsilinszki utca, gyalogos, keresik, rendőrség, kék hírek