Pénteken este Siófokon, a Zamárdi utcában csúszott meg és az út melletti árokba hajtott egy gépkocsi. A vasúti felsővezeték közelsége miatt a siófoki tűzoltók biztosították a helyszínt, amíg az autómentő kiemelte a járművet a két méter mély árokból. A gépkocsi vezetője nem sérült meg.

Két személyautó ütközött össze Balatonboglár, Klapka utcájában szombaton kora este. A járművek forgalmi akadályt képeztek. A balatonboglári önkormányzati tűzoltók végezték a műszaki mentést, áramtalanították a járműveket és meggyőződtek róla, hogy nem szivárog az üzemanyag az autókból. Személyi sérülés nem történt.

Kára község Kossuth Lajos utcájában egy személyautó hídfőnek ütközött a késő esti órákban. A balesetben a gépkocsi vezetője megsérült, a mentők kórházba szállították. A műszaki mentést a tabi önkormányzati tűzoltók végezték, akik első lépésként áramtalanították az autót. A raj munkáját a törökkoppányi önkéntesek is segítették, felitatták a kifolyt hűtőfolyadékot, majd drótkötél segítségével elvontatták a sérült járművet a helyszínről.

Harminc centiméter magasan állt a víz csőtörés miatt egy kaposvári lakásban, vasárnap hajnalban. A János utcai lakóházból a KÖTÉL Egyesület tűzoltói szivattyúzták ki a vizet.

Címkék: szivattyú, ment, árok, karambol, baleset, kék hírek