Siófoki diák és édesanyja is áldozatul esett az olaszországi busztragédiának - írja a Siófoki Hírek.

Az oldal úgy tudja, a diák a Baross iskola tanulója volt. Információik szerint hárman utaztak együtt a buszon, és közülük a nevelőapa élte túl a balesetet.

Hétfőn, a nemzeti gyásznapon, a Baross iskolában is megemlékezést tartanak. Az iskola vezetői az oldalnak elmondták, hogy mélyen megdöbbentette őket a tragédia híre, imádkoznak az áldozatokért, a sérültek mielőbbi felépüléséért. Minden segítséget megadnak a tanulóiknak, hogy feldolgozhassák társuk elvesztését, a siófoki kórház pszichológusokat küld az iskolába.

“ Nehezen lehet ilyenkor mit mondani. Siófoki diákunk és édesanyja is a buszon voltak. Sajnos ők is az áldozatok között vannak. Mélyen megdöbbentett a tragédia híre, imádkozunk az áldozatokért, a sérültek mielőbbi felépüléséért. Iskolánk és a diákok is minden létező segítséget megkapnak tőlünk diáktársuk elvesztésének feldolgozásához.
Mély és őszinte részvétem az összes áldozat hozzátartozójának.” - írta Facebook oldalán Szamosi Lóránt, a Siófoki Szakképzési Centrum főigazgatója.

Vörös Balázsra és édesanyjára a Baross iskola honlapján egy megható üzenetben emlékeznek.

Címkék: buszbaleset, tragédia, siófok, kék hírek