2017. január 15-én 8 óra körül a Buzsáki utcában egy bordó színű autó sofőrje - feltehetőleg - tolatás közben nekiütközött az úttest szélén szabályosan várakozó szürke színű Ford Mondeo típusú személygépkocsinak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott.

2017. január 15-én 14 óra 15 perc körül a Zöldfa utcában pedig egy sárga színű verda vezetője okozott balesetet. A sofőr nekiütközött az úttest szélén várakozó fehér színű Seat Ibiza típusú személygépkocsinak, majd ugyanúgy elhajtott, mint a másik.

A Kaposvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az esemény körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Címkék: szemtanú, elhajt, baleset, kék hírek