2017. január 13-án 21 óra körül a barcsi rendőrök egy férfira lettek figyelmesek, aki Babócsa külterületén, az út szélén gyalogolt.

A rendőrök a férfit igazoltatták, aki térben és időben nem tudott pontosan tájékozódni, elmondása szerint egy barátjánál italoztak Babócsán és Komlósdra indult el haza.

A hidegre, havazásra és a férfi nem az időjárásnak megfelelő ruházatára tekintettel a rendőrök biztonsági intézkedés keretében komlósdi otthonába szállították a férfit.

2017. január 13-án 1 órakor a taszári egyenruhások egy bejelentést követően Nagyberkibe siettek, ahol egy lakóházban sűrű füst terjengett.

Molnár László r. főtörzszászlós és Nagy Barnabás r. zászlós megállapították, hogy a füst mennyisége veszélyeztette a házban lakó két személy testi épségét és egészségét.

A rendőrök azonnal tájékoztatták a körülményekről a Tevékenység-irányítási Központot, akik értesítették a katasztrófavédelem munkatársait. A helyszínre érkező szakemberek megállapították, hogy a tüzelőberendezés és a kémény veszélyesnek minősül, ezért annak használatát megtiltották a ház lakóinak.

A lakóház más módon nem volt fűthető, ezért a rendőrök a házaspárt biztonsági intézkedés keretében egy kaposvári fűtött szállásra szállították.

Címkék: részeg, füst, ment, rendőr, kék hírek