A siófoki járőrök kedden este, fél hét körül egy helyi ikernyaralóhoz siettek, mert bejelentés érkezett, hogy az ingatlanba betörtek. Az egyenruhások a helyszínen látták, hogy a ház ikerszomszédjában is be vannak törve az ablakok.

A környező utcák ellenőrzésekor az egyik járőr zörgésre, majd egy csattanásra lett figyelmes. Az egyenruhások a hang irányába indultak, amikor egy épület riasztója is megszólalt, majd egy nyaraló udvaráról ismét zörgést hallottak. A járőrök a hang forrásához siettek, amikor az egyik udvaron egy férfit találtak. A 45 éves székesfehérvári lakost elfogták, aki elismerte, hogy a környékbeli nyaralókba ő tört be, az egyikbe be is költözött, ott használta a vizet, a villanyt és a gázt, valamint elfogyasztotta az élelmiszereket. Egy másik épületből egy kerékpárt, majd két másiból szintén élelmiszereket és ruhákat lopott el.


az SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételei
az SMRFK felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A rendőrök S. Attilát előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A férfi kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett, majd az azt követő helyszíni kihallgatáson megmutatta a nyomozóknak az általa feltört nyaralókat.

A rendőrök előterjesztést tettek a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.

Címkék: nyaraló, betör, Siófok, Balaton, kék hírek