"Az M7-es autópályán, a főváros felé vezető oldalon, Siófok térségében a 98-as km közelében baleset miatt áll a forgalom, torlódásra kell számítani" - írta weboldalán a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Egy olvasónk úgy tudja, hogy a helyszínre mentőhelikopter érkezett.

Ez pedig a somogyi katasztrófavédők tájékoztatása: "Két személygépkocsi ütközött össze az M7-es autópálya 100-as kilométerszelvényénél, Siófok térségében, a főváros felé vezető oldalon. A balesetben egy ember életét vesztette, ketten könnyebben megsérültek. A siófoki hivatásos tűzoltók érkeztek a műszaki mentés helyszínére, ahol lezárták a sztráda érintett szakaszát. Kérjük, lehetőség szerint kerüljék el ezt az útszakaszt, válasszanak másik útvonalat!"


az SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételei
az SMRFK felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A rendőrség ugyanakkor arról tájékoztatta az MTI-t, hogy "a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök Budapest irányába az autópálya forgalmát a 105-ös kilométernél a 7-es számú főútra terelik, visszatérni a 97-es kilométernél lehet".

A terelés és az útzár 16 óra 27 percig tartott.

Címkék: mentőhelikopter, karambol, Siófok, baleset, kék hírek