„Ég a hűtő a konyhában” - erről érkezett bejelentés a tevékenységi irányítási központba szerda este, Marcaliból. A város hivatásos tűzoltói átvizsgálták a társasház harmadik emeleti lakását és kiderült, az olajsütő kapott lángra.

A tüzet - amely átterjedt a berendezési tárgyakra is - egy porral oltó berendezéssel és egy vízsugárral sikerült eloltani a kiérkező egységnek. A konyha és a lakás többi helyisége kormozódott, s az épület teljes egésze füsttel telítődött, ezért a tűzoltók átszellőztették a lépcsőházat, majd átvizsgáltak minden lakást. A tűzzel érintett lakás lakója ideiglenesen rokonokhoz költözött.



A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Egy tizenöt négyzetméter alapterületű, fából készült tároló égett le szerda este Kaposváron, a Kandó Kálmán utcában. A tűz elérte a szomszédos lakóházat - sérült annak szigetelése -, valamint a közeli garázs tetőszerkezetét is.

A kaposvári hivatásos tűzoltók kimentették a garázsból a személyautót és három vízsugárral körülhatárolták a tüzet. Az egység átvizsgálta a szomszédos lakóház padlásterét, de a tűz a gyors beavatkozásnak köszönhetően nem terjedt tovább. A tűzoltók a farakást szétbontották és eloltották a még izzó részeket. A tüzet zsákban összegyűjtött hamu okozta.



A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: marcali, hűtő, tűz, kaposvár, kék hírek