A jó hír

A balatonlellei rendőrök segítségét kérte egy látrányi lakos péntek este egy fonyódi, időskorú férfi eltűnésének ügyében. A bejelentő elmondta, hogy a 80 éves férfi nála volt látogatóban, azonban onnan zavart állapotban, gyalogosan távozott.  

A rendőrök a Lellei Polgárőr Egyesület egyik tagjával együtt, azonnal keresni kezdték a férfit, akit egy órán belül megtaláltak Látrány külterületén, a szőlőhegyen. A szépkorú férfi elmondta a rendőröknek, hogy nem sérült meg, egészségügyileg jól van, csak átfázott és fáradt, így a rendőrség gyors munkája miatt nem történt nagyobb baj.

A megtalálás után az időskorút azonnal a szolgálati gépjárműbe ültették, majd visszavitték Fonyódra a családjához. 

A rendőrség ezúton is felhívja a figyelmet arra, hogy fordítsanak nagyobb figyelmet a lakókörnyezetükben egyedül élőkre, idősekre, továbbá ha a szabadban, földön fekvő, magatehetetlen embert látnak, azonnal hívják a 107-es vagy 112-es segélyhívószámok valamelyikét!

A rossz hír

A Nagybajomi Rendőrőrs bíróság elé küldi azt a gigei férfit, aki egy hónapja lopott pénztárcát egy nagybajomi kávézóból.

A tettes november 25-én este 10 körül egy nagybajomi kávézóból egy széken felejtett pénztárcát emelt el a benne lévő személyi iratokkal, bankkártyával és készpénzzel együtt. Az eljárás során a rendőrök azonosították és elfogták a 40 éves O.L.-t. A férfi az eljárás során szabadlábon védekezhetett.

Címkék: idős férfi, Gige, Látrány, Nagybajom, bíróság, eltűnt, Fonyód, lopás, rendőrség, somogy, kék hírek