Egy ismeretlen autóst keresnek a rendőrök, aki december 9-én 8 óra körüli időben Kaposváron, a Berzsenyi utcában anyagi káros közúti közlekedési balesetet okozott.

A sofőr az Ady Endre utca irányából a Kontrássy utca irányába közlekedett a külső forgalmi sávban, amikor a balra történő sávváltása során nem biztosított elsőbbséget a belső forgalmi sávban haladó Suzuki Swift típusú személygépkocsi részére, amelynek következtében összeütköztek.

A baleset során személyi sérülés nem történt, mindkét gépkocsikban anyagi kár keletkezett. A vétkes sofőr pedig egy rövid szóváltás után szó nélkül elhajtott a helyszínről.



A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A Kaposvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az esemény körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.​

Címkék: ismeretlen, tettes, autó, rendőrség, baleset, kaposvár, kék hírek