A rendőrség közleménye szerint egy ismeretlen járművezető 2016. november 29-én 16 óra 46 perc körül ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú járművel közlekedett Kaposváron, az Erdősor utcában.

Haladása során nem tartott megfelelő oldaltávolságot az út jobb szélén szabályosan leállított Fiat Punto típusú személygépkocsi mellett, és a bal oldali visszapillantó tükrét letörte.

Szó nélkül elhajtott a helyszínről a tettes.
Szó nélkül elhajtott a helyszínről a tettes.

Az ismeretlen járművezető a balesetet követően adatai hátrahagyása, valamint a rendőrség értesítése nélkül a helyszínt elhagyta. A rendőrség kéri mindazok jelentkezését, akik a balesetet látták, vagy azzal kapcsolatosan, valamint az okozó járműről és vezetőjéről információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (7400 Kaposvár, Szent Imre utca 12.), vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Címkék: ismeretlen tettes, fiat punto, erdősor, utca, rendőrség, kék hírek