Eddig még ismeretlen tettes október 2-án reggel az ablakon keresztül bemászott egy Zárda utcai vendéglátóegységbe Kaposváron, ahonnan eltulajdonította a pénztárgépben tartott készpénzt.

A lopás elkövetésével gyanúsítható személyről az üzletben lévő kamera, ha nem is túl jó minőségben, de készített néhény felvételt.

A feltehetően fiatalkorú fiú körülbelül 140-145 centiméter magas, vékony testalkatú. A bűncselekmény elkövetésének idején világos nadrágot és kapucnis pulóvert viselt.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik a képen látható fiatalembert felismerik, jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (7400 Kaposvár, Szent Imre utca 12. szám alatt), vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Címkék: pénztárgép, presszó, tolvaj, kék hírek