Elsőként július 20-án, egy balatonszéplaki nyaralóból vitt el egy akkor még ismeretlen tettes mobiltefelonokat, valamint némi készpénzt.

Ezt követően Siófokon, szintén egy nyaralóba surrant be 2016. július 24-én hajnalban, ahonnan mobiltelefonokat, személyes iratokat, készpénzt vitt el.

Végül 2016. augusztus 27-én egy siófoki családi házból egy személygépjármű indítókulcsát, a személygépkocsi forgalmi engedélyét, személyes iratokat, autós táskát, pénztárcát, készpénzt, bankkártyát tulajdonította el az ismeretlen tettes.


Fotók: police.huFotók: police.huFotók: police.huFotók: police.hu
Fotók: police.hu
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A siófoki rendőrök 2016. október 4-én azonosították a bűncselekmények elkövetőjét, akit elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra. A nyomozók a 36 éves N. Zsolt helyi lakost 7 rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.

A férfi elmondta, hogy a bűncselekményeket nem egyedül követte el, hanem K. Vilmos siófoki lakossal. A 30 éves bűntárs felkutatására tett intézkedések nem vezettek eredményre, ezért a rendőrök ellene elfogatóparancsot adtak ki.

Címkék: balaton-part, elfogatóparancs, betörő, rendőrség, kék hírek