"Az ország jövőjét és sorsát fogja meghatározni az elkövetkezendő 50-100 évre" - a Fidesz alelnöke szerint ezért fontos az október másodikai népszavazás. Németh Szilárd arról beszélt: eddig másfél millió migráns érkezett a kontinensre, s minden egyes bevándorló után nyolc családtag utazik ide.

- Ezeknek az embereknek finanszírozniuk kell az ittlétüket, ezt is kvótában kívánják az európai bürokraták megoldani. Azt mondják: csak akkor tudják a szétosztást megoldani, ha mindenütt ugyanazt a pénzt kapják az illegális bevándorlók - mondta a Fidesz alelnöke, Németh Szilárd.

Gelencsér Attila országgyűlési képviselő elmondta: hazánk nem akar kilépni az Európai Unióból, csak biztonságos Európát és Kaposvárt szeretne.

- Kaposvár jövőjéről szavazunk és gyermekeink jövőjéről, biztonságáról szavazunk. A kvóta veszélye valósággá vált, Pozsony után is egyre inkább látszik, hogy a szavak és a tettek miként váltak ketté - mondta Gelencsér Attila.

Az országgyűlési képviselő szerint október másodikán arról hoz majd döntést mindenki, hogy kikkel fogunk együtt élni a következő 50- 100 évben.

Címkék: migráns, kvóta, teher, kék hírek