A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Területi Kisebbségi Kapcsolattartási Munkacsoportja, a Kaposvár Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzat és a Karaván Művészeti Alapítvány 2016. augusztus 27-én „Ki Mit Tud?” néven tehetségkutató versenyt rendezett Kaposváron.

Az előválogatót követően négy kategóriában - ének, tánc, vers, egyéb - a szakmai zsűri által legtehetségesebbnek ítélt gyermekek mutathatták be tudásukat. Képgaléria alatt az eredmények.


az SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételei
az SMRFK felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Ének kategóriában: a Tücsök Zenekar első, Szegedi Szintia második, Lakatos Zoltán pedig harmadik helyezést ért el.

Tánc kategóriában: az első helyen Bogdán Tamás, a másodikon Orsós Noémi és csapata, a harmadikon a Ságvári Trió végzett.

Egyéb kategóriában: az első helyet a Balog Larina és Szűcs Boglárka páros, a másodikat Landi Lolita, a harmadikat pedig Illés Eszter szerezte meg.

Vers kategóriában: a későbbiekben születik döntés.

A Kisebbségekért Díj 2016. elismerést: Nyerges Ferenc r. főtörzsőrmester vehette át.

A fellépők között közönségdíjat: a tapsok alapján osztott a zsűri, különdíjat pedig a Karaván Művészeti Alapítvány és a Roma Nemzetiségi Önkormányzat felajánlásaiból adtak a résztvevőknek.

A rendezvény célja az volt, hogy a hátrányos helyzetű, tehetséges fiatalok a nyár folyamán tehetségük kibontakoztatását tartsák szem előtt, gyakoroljanak, ügyesedjenek és a nyár végén újra hozzáértő szakmai zsűri előtt mutassák meg mennyit fejlődtek.

 

Címkék: Ki Mit Tud?, hátrányos helyzetű, tehetség, roma, rendőrség, kék hírek