Zamárdiban, 2016. augusztus 27-én 0 óra 40 perckor a rendőrök igazoltattak egy kiskunhalasi lakost, aki egy rendezvény beléptető rendszerénél kábítószergyanús anyagot vásárolt egy másik személytől.

A rendőrök a ruházatátvizsgálás alkalmával a férfi nadrágjának zsebében, egy tasakban, 7 darab kábítószergyanús anyagból készült tablettát találtak. A másik férfinál szintén egy tasakban 10 darab kábítószergyanús tablettát találtak, akinél a házkutatás alkalmával további kábítószergyanús tabletta került elő.

A siófoki rendőrök bűncselekmény gyanúja miatt előállították a rendőrkapitányságra a két férfit, ahol az elvégzett kábítószer gyorsteszt mindkettőjüknél pozitív eredményt mutatott.

A rendőrök a kiskunhalasi, 32 éves T.B. Tamást kábítószer birtoklása vétség, a badacsonytomaji, 30 éves K. Károlyt szintén kábítószer birtoklása vétség, továbbá kábítószer kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfiak az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

Címkék: díler, drog, kábítószer, Balaton, kék hírek