A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint ma még ismeretlen tettes augusztus 15-én 1 óra 30 perc körül Siófokon a Kossuth Lajos utca és a Vámház utca kereszteződésében egy férfit tarkón, majd arcon ütött, a társaságában lévő hölgyet pedig hasba rúgta. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyről a térfigyelő kamera felvételt készített.

A férfi 20 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú. A bűncselekmény elkövetésének idején bordó rövid ujjú pólót, sötét nadrágot és világos cipőt viselt.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik a képen látható fiatalembert felismerik, jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet személyesen a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságon (7400 Kaposvár, Szent Imre u. 14/C szám alatt), vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Címkék: Balaton, verekedés, rendőrség, kék hírek