Dr. Piros Attila rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány 2016. augusztus 12-én a Siófoki Rendőrkapitányságon búcsúzott el 22 fő I. éves rendészeti szakközépiskolás hallgatótól. 

null

A diákok 2016. július 18. és augusztus 12. közötti időszakban a Komplex Gyakorló Szolgálati Hely keretében a Siófoki Rendőrkapitányságon, valamint a Balatonföldvári Rendőrőrsön töltötték gyakorlati idejüket. Az elmúlt időszakban bővíthették szakmai tudásukat, mind elméletben, mind gyakorlatban, továbbá részt vettek a siófoki rendőrök mindennapi tevékenységében. 

null

A bűnügyi nyomozó, közlekedésrendészeti, közrendvédelmi és biztonsági szakirányon tanuló hallgatók „társként” vettek részt a szolgálatokban, és megismerkedhettek a különböző szolgálati formákkal. Mindannyian hozzájárultak jelenlétükkel és tevékenységükkel a megye közrendjének és közbiztonságának szavatolásához és ahhoz is, hogy idén nyáron ez idáig a Siófoki Rendőrkapitányságon szignifikánsan csökkent az ismertté vált bűncselekmények száma. 

null

A főkapitány szintén a Komplex Gyakorló Szolgálati Hely keretén belül tartott Rendészeti Szemináriumot pályakezdő rendőrtisztek számára, akik interaktív formában kaptak tájékoztatást a különböző szakterületeket érintő kérdésekről, az azokhoz kapcsolódó jogszabályi környezetről.

Címkék: hallgatók, siófok, rendőrség, kék hírek