A Tour de Hongrie – Magyar kerékpáros körverseny Keszthely és Siófok közötti szakaszát a Somogy megyei rendőrök biztosítják 2016. június 30-án.

A kerékpárosok a tervek szerint 13 óra 15 perc és 17 óra 12 perc közötti időszakban Keszthely – Balatonszentgyörgy – Hegytető – Kéthely – Bize – Kelevíz – Mesztegnyő – Böhönye – Nagybajom – Kiskorpád – Kaposfő – Kaposmérő – Kaposújlak – Kaposvár – Toponár – Magyaratád – Igal – Andocs – Kapolypuszta – Pusztaszemes – Kereki – Kőröshegy – Balatonföldvár – Szántód – Zamárdi – Siófok útvonalon haladnak.

A rendőrök a gyorsabb haladásra képes kerékpározók közlekedését felvezetéssel, az érintett útkereszteződések ideiglenes lezárásával, egyes útkereszteződésekben forgalomirányítással biztosítják, a forgalmat szükség esetén korlátozzák, a szembejövő forgalmat megállíthatják. A biztosított útszakasz mozgó zárással folyamatosan együtt halad a mezőnnyel.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság – a balesetek elkerülése végett – felhívja a járművezetők figyelmét az óvatos és körültekintő közlekedésre, valamint a KRESZ szabályok betartására!

Címkék: tour de hongrie, 2016, somogy megye, rendőrség, kék hírek