A tűzoltók felderítették az 1000 négyzetméteres és 9 méter belmagasságú épületet, amelynek második, irodai szintjén keletkezett a tűz, és onnan terjedt tovább oda, ahol háztartási és vegyi anyagokat tároltak.

Az anyagokat targonca segítségével folyamatosan viszik ki az épületből. A tűzoltók egy négyzetméternyi területen megbontották a tetőszerkezetet a jobb szellőzés érdekében. A tűzoltók három vízsugárral, három ventilátorral, egy motoros roncsvágóval, továbbá kéziszerszámokkal, létrákkal avatkoztak be, az oltást a kaposvári magasból mentő jármű is segíti.

A tűzoltók a tető kivágott pontján 100 Celsius-fokos hőmérsékletet mértek. A tüzet törzsirányítás mellett 21 óra előtt pár perccel oltotta el a helyszínen beavatkozó közel harminc tűzoltó.


Fotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: Katasztrófavédelem
Fotó: Katasztrófavédelem
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Olvasói felvételek:

null

 

Címkék: raktár, jutai út, tűz, kék hírek