A rendelkezésre álló adatok alapján május 1-jén 15 óra 58 perckor Csömend külterületén, a 6704-es számú útvonal 15+400-as kilométerszelvényében személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Marcali irányába közlekedett egy feltehetően szürke színű Suzuki Swift típusú személygépkocsi, amelynek vezetője áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol a vele szemben közlekedő Opel Astra típusú jármű vezetője - hogy az ütközést elkerülje - jobbra letért az úttestről, majd egy oszlopnak ütközve árokba csapódott.

null

A gépjárműben az elsődleges orvosi vélemény alapján három személy 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A két autó nem ütközött össze, azonban a Suzuki sofőrje a balesetet követően megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott Marcali felé.

A rendőrség kéri mindazok jelentkezését, akik a balesetet látták, vagy azzal kapcsolatosan, valamint az okozó járműről és vezetőjéről információval rendelkeznek.

Fotók: SMRFK
Fotók: SMRFK

Jelentkezni lehet személyesen a Marcali Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (8700 Marcali, Rákóczi u. 55.), vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Címkék: baleset, árok, rendőrség, kék hírek