Márciusban történt, hogy egy 47 éves egy nagybajomi erdőrészletet körülhatároló drótkerítést elvágta és abból mintegy 18 méter hosszú darabot magával akart vinni.

Lopás közben azonban megzavarták és a helyszínről elmenekült. V. F.-t aztán a körzeti megbízottak otthonában elfogták, előállították és kihallgatták ki.

A Nagybajomi Rendőrőrs az eljárást most befejezte és a nyomozás iratait bíróság elé állítási javaslattal megküldte a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészségnek.

képünk illusztráció
képünk illusztráció

Lezárult a nyomozás a bőszénfai garázdaság és könnyű testi sértés gyanúsítottja ellen (is). Ahogyan azt korábban közöltük: a településen április harmadikán késő délután, egy 35 éves gálosfai lakos előzetes szóváltást követően megrúgott egy férfit, aki a földre esett, majd ott tovább rugdosta.

A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A körzeti megbízottak T. B.-t a helyszínen elfogták.

A Kaposvári Rendőrkapitányság a nyomozást most befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészségnek.

 

Címkék: drótkerítés, vád, lop, sérül, bíróság, verekedés, tolvaj, kék hírek