Hétfőn reggel, nyolc óra körül egy kaposvári parkolóban egy 46 éves hetesi férfi előzetes szóváltást követően több alkalommal arcon és fejen ütött egy másikat.

A sértett a bántalmazás következtében - az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján - nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A Kaposvári Rendőrkapitányság nyomozói P. Tibort súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

A siófoki zsaruk ugyanakkor lopás kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást egy berhidai lakos ellen.

A 21 éves fiatalember ugyanis hétfőn 10 óra körül egy siófoki áruházban a egy mobiltelefont vitt a próbafülkébe. A készülékről az áruvédelmi eszközt lefeszítette, majd a telefont a tartozékaival együtt az üzletben elrejtette azzal a szándékkal, hogy azokat a későbbiekben eltulajdonítja.

A biztonsági őr azonban cselekménye közben tetten érte és értesítette a rendőrséget. A helyszínre érkező körzeti megbízottaknak a férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését. Az egyenruhások K. Kálmánt elfogták, előállították és kihallgatták.

Ugyancsak hétfőn történt, hogy a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai két bírság miatt körözött személlyel szemben intézkedtek.

A 28 éves V. Attilát Rinyakovácsiban, a 60 éves N. Bélát Kaposváron fogták el.

A rendőrök a rinyakovácsi és a kaposvári férfit a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Címkék: köröz, elfog, őrizet, verekedés, lop, tolvaj, kék hírek