FRISSÍTÉS: A balesettel érintett útszakaszon 9 óra 55 percig félpályás útlezárás volt érvényben. A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, a forgalom újra zavartalan.

A baleset körülményeit a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.


a somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételei
a somogyi katasztrófavédők felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

ALAPINFÓK: A helyszínre a mentő mellett a somogyi katasztrófavédőket is riasztották. Információink szerint ők legkevesebb egy gépjármű-fecskendővel, illetve egy műszaki mentőegységgel indultak segíteni.

Más forrásokból úgy tudjuk: a sofőr súlyosan sérülhetett.

Az eset kapcsán a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálata ezt írta:

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2016. január 27-én 8 óra 10 perckor a 67-es számú főútvonal 34+800-as kilométerszelvényében - eddig tisztázatlan körülmények között - egy személygépkocsi Szigetvár irányába közlekedve letért az útról, majd fának ütközött.

A járművezető megsérült, akit a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek. A balesettel érintett útszakaszon félpályás útlezárás van érvényben, a forgalom rendőri irányítás mellett egy sávon halad.

Címkék: sérül, 67-es, baleset, kék hírek