A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Vizsgálati Osztálya eljárást folytatott lopás vétség és emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt két marcali lakos ellen.

Tavaly márciusban közös italozásra érkezett a 49 éves H. Sándor és a 40 éves H. Ferenc áldozatuk otthonába. A férfiak még érkezésük előtt megbeszélték, hogy el fogják lopni az 59 éves asszony mobiltelefonját.

null

H. Sándor a nő figyelmét elterelte, amíg H. Ferenc magához vette a készüléket. Ezt követően a két férfi szóváltásba került a nővel, akit úgy összevertek, hogy az a helyszínen meghalt.

A rendőrök végül két nap alatt elfogták és előállították a két férfit a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. A nyomozók mindkét személyt őrizetbe vették, később pedig előzetes letartóztatásba kerültek.

null

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Vizsgálati Osztálya az eljárást a napokban befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Somogy Megyei Főügyészségnek.

Címkék: 2015, marcali, nyomozás, lezárás, gyilkosság, rendőrség, kék hírek