A rendőrség tájékoztatása szerint január 4-én, az esti órákban csaptak le az egyik nagyberki családi ház melléképületére. Onnnan kacsát, kakasokat és tyúkokat loptak el.

Vízhányó Gábor r. főtörzsőrmester Timi nevű nyomkövető kutyája a bűncselekmény helyszínétől egy mosdósi ház udvarára vezette a rendőröket, ahol az egyik ott lakó férfi elismerte az egyenruhásoknak, hogy ő egy társával együtt lopta el az állatokat. Az ingatlan udvarán lévő tyúkólban a rendőrök megtalálták az eltulajdonított baromfiak egy részét.

A járőrök a 23 éves B. Zoltánt elfogták, a rendőrőrsre előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. Kihallgatása alkalmával elmondta, hogy a bűncselekményt a 38 éves K. Tiborral együtt követték el.

Az eljárás során továbbá az is kiderült, hogy K. Tibor korábban, 2015. december 22-én éjszaka is lopott el ugyanerről a címről kakasokat, tyúkokat és kacsát. A férfit a rendőrök 2016. január 6-án elfogták, a Taszári Rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A két férfi az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.


Fotók: RendőrségFotók: RendőrségFotók: RendőrségFotók: RendőrségFotók: RendőrségFotók: Rendőrség
Fotók: Rendőrség
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: Timi, kakas, kacsa, rendőrkutya, mosdós, tyúk, lopás, kék hírek