Egy személyautó megcsúszott a havas úton és az út menti árokba borult hétfőn éjszaka Csurgó külterületén. A járműben hat felnőtt és két gyermek utazott, akik saját erejükből el tudták hagyni a tetejére borult autót. A gyermekeket és szüleiket a mentők kórházba szállították. A csurgói önkormányzati tűzoltók kivontatták az árokból a balesetet szenvedett gépkocsit és elvégezték az áramtalanítást.

Egy kisteherautó a vasúti töltés melletti árokba hajtott Csurgón, a Béke utcában kedden reggel. A helyi önkormányzati tűzoltók percek alatt a helyszínre értek és megkezdték a műszaki mentést. A tűzoltók a jármű kiemeléséhez egy erőgépet is igénybe vettek. A balesetben nem sérült meg senki.


Egy árokba hajtott terepjáró kivontatásához riasztották Böhönyén a helyi önkormányzati tűzoltókat a 61-es főútra a reggeli órákban. A tűzoltók drótkötél segítségével kivontatták a terepjárót, ezzel megszüntetve a forgalmi akadályt.

Keresztbe fordult szerdán reggel háromnegyed hét körül egy kamion is a 68-as számú főúton, Kéthely közelében. A kamion az egész úttestet elfoglalta, ezért az arra közlekedők a jármű elvontatásáig várakozni voltak kénytelenek.

Címkék: csúszós, kamion, ment, árok, baleset, kék hírek