A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Vizsgálati Osztálya nyereségvágyból, aljas indokból vagy célból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy sántosi lakos ellen.

Amint arról a KaposPont is folyamatosan beszámolt: április 22-én az esti órákban egy kaposvári dohányboltban holtan találták a bolt alkalmazottját. Az igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján a fiatal hölgy bűncselekmény áldozata lett. A rendőrség az ügyben megkezdte a nyomozást, és hajtóvadászatot indított az elkövető felkutatása és elfogása érdekében.

Az eljárás során a nyomozók látókörébe került egy 19 éves sántosi lakos, aki kapcsolatba hozható volt a bűncselekmény elkövetésével. A nyomozók a városban kiépített kamerarendszer, és a lakosság példaértékű segítségével 2015. április 23-án a kora délutáni órákban Kaposváron elfogták, majd a rendőrségre előállították B. Pétert, akit gyanúsítottként hallgattak ki. A férfi kihallgatása során teljes, feltáró, beismerő vallomást tett. A gyanúsítottat a nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, amit a Kaposvári Törvényszék 2015. április 25-én el is rendelt.


az SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételei
az SMRFK felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A nyomozás adatai szerint a fiatalember több nappal a bűncselekmény elkövetése előtt eltervezte, hogy - mivel új életet szeretett volna kezdeni - egy kaposvári Nemzeti Dohányboltból pénzt szerez ehhez. Előre kigondolta azt is, hogy késsel megfenyegeti az eladót a bevétel megszerzése érdekében, amit ha szükséges, használni is fog.

A férfi 2015. április 22-én 17 óra 40 perc körüli időben megjelent a dohányboltban, ahol a magával vitt 16,5 centiméter pengehosszúságú késsel megfenyegette az ott dolgozó eladónőt, akitől a pénzt, és az üzlet kulcsát követelte. A sértett a fenyegetés hatására azokat átadta B. Péternek, aki ennek ellenére több alkalommal megszúrta őt, majd a boltot bezárta, és a helyszínről távozott. A hölgy a szúrások következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Vizsgálati Osztálya az eljárást 2015. szeptember 21-én befejezte, és a nyomozás iratait vádemelési javaslattal megküldte a Somogy Megyei Főügyészségnek.

Címkék: dohánybolt, tarfik, gyilkos, kék hírek