A magyar rendőrök vízágyúkkal és könnygázzal igyekeznek távol tartani a migránsokat az átkelőhelytől. A szerb rendőrök ugyanakkor továbbra sem avatkoznak közbe, viszont észrevehető, hogy ők is megerősítették jelenlétüket.

null

A migránsok felmásztak a határátkelőn található melléképületek, egyebek mellett a régi Duty Free Shop, azaz a vámmentes termékeket árusító épületre, onnan is dobálják a rendőröket, illetve minden gyúlékony anyagot az átkelőhöz visznek.


Fotó: MTIFotó: MTIFotó: MTIFotó: MTI
Fotó: MTI
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A migránsok kevésbé agresszív csoportjai egyre inkább érdeklődik a Horvátország felé vezető út iránt, a nők és a gyerekek eltávolodtak a horgosi átkelőtől.

Terroristát fogtak el Röszkén?

A migránsok között elfogtak egy azonosított terroristát Röszkén - jelentette az M1 aktuális csatorna tudósítója a helyszínről szerda kora este, hangsúlyozva, hogy ezt az információt hivatalosan senki nem erősítette meg.

A tudósító beszámolója szerint az elfogott személyt minden bizonnyal a magyar rendőröket dobáló tömegben azonosították, és onnan emelték ki. A kihallgatása megkezdődött - tette hozzá.

Címkék: röszke, határ, migránsok, kék hírek