A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálatának tájékoztatása szerint vasárnapra virradóra egy nő a siófoki Petőfi sétányon több szórakozóhelyen is elterelte a sértettek figyelmét, akiktől eközben készpénzt és mobiltelefonokat tulajdonított el.

Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök látókörébe került egy 26 éves székesfehérvári lakos, akinél a ruházat átvizsgálás során egy csomag kábítószergyanús anyagot találtak. Az egyenruhások a nőt elfogtak és előállítottak a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív értéket jelzett.

A nyomozók H. Klaudiát gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Ugyancsak július 4-én hajnalban egy, akkor még ismeretlen tettes jogtalanul bejutott egy siófoki étterem belső udvarára, ahol az ott alvó férfi hátizsákjából készpénzt, cigarettát, nadrágokat, mobiltelefont, valamint egy nyakláncot tulajdonított el.

A zsaruk egy szegedi férfi nyomaira bukkantak, akit még aznap délelőtt elfogtak és előállítottak a Siófoki Rendőrkapitányságra. A nyomozók F. Pétert gyanúsítottként hallgatták ki és szintén bűnügyi őrizetbe vették.

Címkék: tolvaj, lop, Balaton, Siófok, kék hírek