Még tavaly július 4-én törtek be az egyik kaposvári kerékpárszervízbe, ahonnét három férfi több biciklit is elvitt. Nem sokkal később a rendőrök el is kapták a tetteseket a kerékpárokkal együtt. A gond csak az, hogy pontosan nem tudni melyik bringa, kié volt.

Ezért a rendőrség a sértettek megállapításához várja azok jelentkezését, akiknek ismerős valamelyik bicikli az alábbi leírás alapján és 2014. július 5. előtt javításra, vagy bizományosi értékesítésre adta le a helyi szervízbe.

  • Mountain Bike típusú, 21 sebességes Shimano váltóval felszerelt, lebegő teleszkópos, dupla-falú, erősített felnikkel rendelkező kerékpár, amelynek alumínium vázán Atlantic felirat olvasható.
  • Mountain Bike típusú, Alpina Sporting márkájú, Shimano váltóval felszerelt, zöld-fekete színű, 21 sebességes, alumínium vázas kerékpár, amelyen prizma, elöl-hátul ledes, dinamós lámpa van.
  • BMX típusú, szürke színű, amerikai gyártmányú kerékpár, aminek két kilépője, rotoros kormánya, és 48 küllős kereke van.
  • BMX típusú, Vans matricával ellátott kerékpár, amelynek OG diaster kormánya, 48 küllős egyedien fűzött első kereke van, de a hátsó kereke hiányzik.

    Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (7400 Kaposvár, Szent Imre utca 12. szám alatt), vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Címkék: lopás, kerékpár, rendőrség, kék hírek