FRISSÍTVE:

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére 9 óra 10 perctől teljes útlezárás volt érvényben, melyet 12 óra 18 perckor félpályán, majd 12 óra 30 perctől teljes szélességében feloldottak. A forgalom azóta zavartalanul halad.

Stábunknak a tragédia helyszínén szemtanúkkal is sikerült szót váltania.

Összesen három gépkocsi karambolozott a Somogy megyei településnél, halálos áldozat is van - írják a somogyi katasztrófavédők.

Két gépkocsi frontálisan ütközött, majd egy harmadik beléjük hajtott a Kaposvár közelében lévő Juta településnél. A balesetben többen súlyosan megsérültek, két ember beszorult, őket a kaposvári hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, egyikük belehalt sérüléseibe.


az SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételei
az SMRFK felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt szerda reggel, 9 óra körül a 6701-es számú úton, a Juta és Várda közötti szakaszon - tájékoztatta szerkesztőségünket a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálata.

A Kaposvár irányából érkező járművek részére Jutánál Hetes-Osztopán felé, a Somogyvár irányából érkező járműveknek pedig Osztopánnál Hetes-Juta irányába volt lehetőségük kerülni.

Címkék: Várda, Juta, sérül, karambol, baleset, kék hírek