A koraesti órákban a mentőszolgálat munkatársainak nyújtottak segítséget a balatonboglári tűzoltók, Balatonbogláron egy első emeleti lakásból segítettek egy magatehetetlen embert lehozni.

Az M7-es autópálya ordacsehi lehajtójánál egy személygépkocsi letért az útról, átszakította a szalagkorlátot és fejtetőn állt meg. A balesetben a gépkocsi vezetője megsérült, a mentők kórházba szállították. A járművet a balatonboglári önkormányzati tűzoltók áramtalanították.

Enyingen a Szabadi utca végén, a lakóházaktól ötszáz méterre lángra lobbant az összehordott szemét. A siófoki tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal rövid idő alatt megfékezték a tüzet.

A szalagkorlátnak ütközött és az árokba hajtott egy személyautó az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Fonyódnál hétfőn késő este. A járművet a balatonboglári tűzoltók áramtalanították.

Enying külterületén mintegy huszonöt körbála és kétszázhúsz kisméretű kockabála lobbant lángra. A tűz megfékezésére a siófoki tűzoltók is vonultak, a lajoskomáromi önkéntes és a balatonfűzfői hivatásos tűzoltókkal közösen – két órán át – dolgoztak a lángok elfojtásán.

Majd a balatonboglári és a siófoki tűzoltókat is Viszre riasztották, a Zrínyi Miklós utcában kigyulladt egy lakóházhoz épített melléképület. Az épület teljes terjedelmében égett, tetőszerkezete beszakadt, s a lángok átterjedtek a szomszédos családi házra is.


----
-
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A két garázsból, egy kazánházból és egy fatárolóból álló melléképületben pusztító tűz elfojtásán hat vízsugárral dolgoztak a tűzoltók. A lakóház lakhatatlanná vált, a tűzben megsemmisült az épületek tetőszerkezete, egy személyautó, és a kazánházban tárolt kerti gépek, eszközök, szerszámok.

Címkék: este, bevetés, hétfő, tűzoltóság, kék hírek