Néhány nappal ezelőtt törtek be az egyik barcsi garázsba. A tettesnem nem volt nehéz dolga, ugyanis csak be kellett másznia a nyitott ablakon. A garázsban kerékpárt, szerszámkészletet, vasfűrészt, beltéri egységet, távirányítót, elemlámpát talált, melyeket az ott álló személygépjárműbe pakolt. Ezután kinyomta az ajtót, kitolta a garázsból a járművet, majd a benne hagyott indítókulccsal megpróbálta elindítani, de sikertelenül.


Fotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK Sajtószolgálat
Fotó: SMRFK Sajtószolgálat
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A kocsit néhány utcányira tolta, majd beült és elaludt. A 31 éves férfit 2015. május 13-án 7 óra 30 perckor a járőrök ébresztették, aki elmondta nekik, hogy az autót ő lopta el az éjszaka folyamán.

null

M. Józsefet gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. Ellene jármű önkényes elvétele bűntett, lopás bűntett, valamint lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás a Barcsi Rendőrkapitányságon.

Címkék: garázs, Barcs, előzetes, tolvaj, kék hírek