A Kaposvári Járási Ügyészség kisebb értékre, üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett lopás bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelet négy vádlottal szemben; egyikük fiatalkorú.

Amint arról a KaposPonton mi is beszámoltunk: a vádlottak március hetedikén délután egy nagybajomi erdőterületen kivágtak majdnem három köbméternyi - 37.180 forint értékű - akácfát, amit az út szélén össze is raktak azzal a szándékkal, hogy azt másnap lovaskocsival elszállítják.

Amint a vádlottak az erdőből hazafelé indultak a III. r. vádlott (nő) észrevett egy 90.000 forintos vadkamerát, amit szintén eltulajdonítottak.

Másnap a vádlottak visszamentek a helyszínre és elszállították, illetve értékesítették a korábban kivágott famennyiséget.


az SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételei
az SMRFK felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!



A vádlottak több hasonló bűncselekményt követtek el, velük szemben a járási ügyészség végrehajtandó szabadságvesztés, illetve próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés büntetés, valamint a fiatalkorú vádlott vonatkozásában próbára bocsátás és pártfogó felügyelet kiszabását indítványozta.

Címkék: erdő, tolvaj, lop, kék hírek