A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának munkatársai a Rendészeti Igazgatóság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály beosztottjaival és a Kaposvári Rendőrkapitányság nyomozóival közösen 2015. április 11-én 14 órakor Kaposváron egy lakótelepi lakásban csaptak le egy feltételezett kábítószer kereskedőre.

A rendelkezésre álló adatok alapján az elfogáskor M. Balázs 40 éves helyi lakos éppen nagyobb mennyiségű kábítószer-gyanús anyagot értékesített K. József 29 éves pécsi lakosnak. A vásárló ruházatából és gépjárművéből összesen 832 darab dominó formájú kábítószer-gyanús tabletta, valamint egy - feltehetőleg kábítószernek minősülő - fehér port tartalmazó nejlon tasak került elő.

M. Balázsnál tartott házkutatás alkalmával a nyomozók nagy mennyiségben találtak különböző összetételű kábítószer-gyanús anyagokat. Az eljárás során beszerzett információk, valamint az elsődleges vizsgálatok alapján 3029 darab extasy tablettát, 60 gramm kokaint, 600 gramm amfetamint, valamint további 900 gramm  kábítószer-gyanús alapanyagot, illetve ezek terjesztéséhez szükséges eszközöket foglaltak le és küldtek igazságügyi szakértői vizsgálatra.


az SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételei
az SMRFK felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A Kaposvári Rendőrkapitányságon a férfiakkal szemben alkalmazott drogteszt eredménye mindkettőjük esetében pozitív értéket jelzett.

A rendőrök a két férfit kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, amit a Kaposvári Járásbíróság 2015. április 14-én el is rendelt.

Címkék: rajtaüt, dealer, kábítószer, drog, kék hírek