Elsőként egy somogysárdi utcában fajult el odáig egy vita, hogy egy mezőcsokonyai, egy mernyei és egy somogysárdi férfi lökdösni kezdte egymást, amiből aztán szép kis verekedés lett.

A rendőrök a 17 éves mernyei fiút, a mezőcsokonyai H. Tibort és a somogysárdi T. Balázst csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az eljárás során mindannyian szabadlábon védekezhetnek.

Ugorjunk át Nagykorpádra. Itt is egy vitából lett ökölharc a helyi közösségi épület előtt, ahol öten is egymásnak estek, akik közül egy kivételével mindenki megsérült valamilyen módon.

A 32 éves K. István és a 36 éves K. Sándor taranyi lakosokat, a 23 éves S. Krisztián nagyatádi lakost és a 19 éves B. Zoltán kisbajomi lakost gyanúsítottként hallgatták ki csoportosan, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja
miatt, akik az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

A 28 éves P. Norbert szabási lakost egy rendbeli csoportosan, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntett és két rendbeli súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, akit őrizetbe vettek és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Címkék: Nagykorpád, Somogysárd, verekedés, rendőrség, kék hírek