FRISSÍTVE: A felhívás után önként besétált az elkövető a rendőrségre és feladta magát!

Március 2-án reggel 7 óra 30 perckor egy ismeretlen járművezető az általa vezetett szürke színű, Opel Astra (F) típusú személygépkocsival az Anna utcai körforgalom irányából a Tallián Gyula utca irányába közlekedett, amikor a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen nem adott elsőbbséget egy gyalogosnak, akit elsodort. 

A nő a baleset során az úttestre esett és - az elsődleges orvosi vélemény alapján 8 napon belül gyógyuló - könnyű sérülést szenvedett. Az ismeretlen járművezető segítségnyújtás, illetve megállás nélkül elhagyta a helyszínt.

A rendőrség nem a képen látható járművet keresi, ez a fotó a baleset helyszíne miatt fontos; a bizonyítási kísérlet során készült
A rendőrség nem a képen látható járművet keresi, ez a fotó a baleset helyszíne miatt fontos; a bizonyítási kísérlet során készült.

A Kaposvári Rendőrkapitányság kéri mindazok jelentkezését, akik az esemény körülményeivel kapcsolatban információval rendelkeznek, hívják a 06- 82-502-700-as telefonszámot, illetve névtelenségük megőrzése mellett tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16 p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Címkék: cserbenhagyó, zebra, gyalogos, kék hírek