Az elsődleges információk szerint a két balesetben senki nem sérült meg. A helyszínre Marcaliból érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik megkezdték a balesetet szenvedett járművek műszaki mentését. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

Korábban Marcalinál, a 68-as elkerülő úton kellett intézkedniük a tűzoltóknak. Ott a délutáni órákban egy személyautó megcsúszott egy hóátfúváson és az árokba csapódott. A jármű sofőrje nem sérült meg, az autó azonban jelentős mértékben roncsolódott. Miután a marcali hivatásos tűzoltók kivontatták a kocsit az árokból, annak elszállításáról a tulajdonos gondoskodott.


Fotó: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságFotó: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságFotó: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságFotó: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságFotó: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságFotó: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Fotó: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A viharos erejű szél a megyében már több útszakaszon hótorlaszokat emelt, így Lengyeltótinál, Igalnál és az Andocsi tetőn is problémát okoz. A közútkezelő tájékoztatása szerint a megyében 39 géppel takarítják az utakat, ám a szél folyamatosan visszahordja a havat az úttestre. A Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ezért a járművezetőket arra kéri, aki teheti, ne induljon útnak!

Címkék: kamion, teherautó, árok, 2015, kék hírek