Nagyatád és Berzence települések között egy kisteherautó csúszott árokba. A műszaki mentést a nagyatádi hivatásos tűzoltók végezték, rövid idő alatt kivontatták az oldalára borult járművet az árokból, amely ezután folytatta útját. Az eset során senki sem sérült meg.

Böhönye belterületén, a 61-es és a 68-as számú főutak találkozásánál egy személyautó borult árokba, amelynek mentésére a böhönyei önkormányzati tűzoltókat riasztották. Ám miközben a káresethez vonultak, egy másik balesetet is észleltek. Itt egy autó lecsúszott az úttestről és egy hídnak ütközött, a jármű sofőrje megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A tűzoltók áramtalanították az autót, ezután folytatták útjukat az eredeti helyszínre, ahol kivontatták a másik árokba csúszott személyautót is.

Fotó: Böhönyei ÖTP
Fotó: Böhönyei ÖTP

Barcson - a városba vezető, 68-as számú főút menti benzinkútnál - egy tejet szállító kamion letért az úttestről és megsüllyedt. A balesetben senki nem sérült meg. A jármű műszaki mentéséhez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik drótkötél segítségével kivontatták az elakadt járművet.

Somogyudvarhelytől két kilométerre – Bélavár irányába – egy személygépkocsi is az árokba hajtott, az autóban hárman utaztak, de senki sem sérült meg. A csurgói tűzoltók siettek a bajba jutottak mentésére.

Ladon szintén egy teherautó sofőrje kérte a tűzoltók segítségét. A tartályos jármű az Ady Endre utcában süllyedt meg, a helyszínre Szigetvárról érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik elvégezték a balesetet szenvedett jármű műszaki mentési munkálatait. Az eset során senki nem sérült meg.

Címkék: ment, havazás, árok, , baleset, kék hírek