A 7-es számú főút 177-es kilométerszelvényének közelében, Tikos és Sávoly települések között történt a baleset. Az egyik jármű sofőrje megsérült, de ki tudott szállni a járműből, őt a mentőszolgálat munkatársai ellátták. 

A riasztást követően a szőkedencsi önkéntes tűzoltók érkeztek elsőként  a helyszínre, akik áramtalanították a járműveket. A balesethez a marcali hivatásos tűzoltók is vonultak, akik megkezdték a balesetet szenvedett járművek műszaki mentési munkálatait - írták a somogyi katasztrófavédők.

Az útra ablakmosó folyadék, fagyálló és motorolaj folyt. A szétszóródó alkatrészeket és a szennyeződést a közútkezelő munkatársai takarították össze.


Fotók: Németh László tű. ftörm. - Marcali HTPFotók: Németh László tű. ftörm. - Marcali HTPFotók: Németh László tű. ftörm. - Marcali HTPFotók: Németh László tű. ftörm. - Marcali HTPFotók: Németh László tű. ftörm. - Marcali HTP
Fotók: Németh László tű. ftörm. - Marcali HTP
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A műszaki mentés és a baleseti helyszínelés miatt 9 óra 15 perctől 10 óra 45 percig teljes pályás útlezárás volt érvényben, majd 11 óra 28 percig a forgalom rendőri irányítás mellett félpályán haladt.

Kerülni Sávolynál a 6811-es, Szegerdőnél a 7501-es számú úton lehetett - tájékoztatott a rendőrség.

Címkék: rendőr, tűzoltó, kék hírek, baleset