A somogyi rendőrök csütörötkön éjfél körül Darányban elfogtak egy 27 éves helyi férfit, akinek körözését rendelte el a Kaposvári Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja, mivel nem kezdte meg letöltendő börtönbüntetését.  

O. János Gyulát előállították a Barcsi Rendőrkapitányságra, majd a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

A lengyeltóti rendőrök ugyanakkor tegnap kora reggel Öreglakon igazoltattak egy 23 éves somogyvári nőt, aki ellen elfogatóparancsot adott ki a Komlói Rendőrkapitányság.

B. Andreát elfogták és előállították a Lengyeltóti Rendőrőrsre, ahol - lopás és csalás miatt - gyanúsítottként hallgatták ki, majd szabadon távozhatott.  
 
Szintén csütörtökön, csak éppen a délutáni órákban Barcson a Diófasor utcában jelentek meg a szolgálatban lévő egyenruhások, mivel az egyik címen egy, a Kaposvári Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja által körözött személy tartózkodott.

A 21 éves férfi a rendőrautót meglátva futásnak eredt a lakóház hátsó része felé. Ekkor az egyik rendőr futva utána indult. A körözött személy több kerítésen átmászva menekült, és a többszöri rendőri felszólításnak sem tett eleget. Eközben az egyenruhás rendőr járőrtársa a menekülő személlyel párhuzamosan haladt a Diófasor utcában, majd az egyik lakóház udvarában sikerült feltartóztatnia H. Attilát.

A férfit előállították, majd - hogy megkezdhesse letöltendő börtönbüntetését - a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Címkék: menekül, elfog, köröz, börtön, kék hírek