A Kaposvári Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat egy belegi lakos ellen. Kaposváron,

Vasárnap késő délután, Kaposváron egy belegi fiatalember az utcán egy nő kezéből kitépte a táskáját a benne lévő készpénzzel, bankkártyával, okiratokkal és személyes tárgyaival, majd elmenekült.

A sértett segítségére siető járókelők azonban a 18 éves fiatalembert feltartóztatták. A srác nekik át is adta az ellopott táskát és annak tartalmát, a pénz és a dohány azonban hiányzott. Ezeket a helyszínre érkező rendőrök találták meg nála.

J. Sz. Kornélt az egyenruhások elfogták, előállították és - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki. Kezdeményezték a férfi előzetes letartóztatását is.

A Nagyatádi Rendőrkapitányság szintén lopás miatt indított tegnap eljárást. Segesden, egy ingatlan melléképületéből ugyanis a múlt héten ismeretlen tettes tűzifát lopott.

A nyomok a sértett szomszédjához, O. Józsefhez vezettek, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható volt. Az eltulajdonított fa ugyanis nála került elő.

A tüzelőt a nyomozók lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak. A 49 éves férfit az egyenruhások elfogták, előállították és - szabadlábon hagyása mellett - gyanúsítottként hallgatták ki.

Címkék: tüzelő, táska, lop, tolvaj, kék hírek