Felborult egy kisbusz az M7-es autópálya 174-es kilométerénél, Hollád után, a Budapest felé vezető oldalon - tudósítottak hajnalban a katasztrófavédők.

A járműben 7-8 ember utazott, egy ember súlyosan, kettő könnyebben megsérült. A marcali tűzoltók áramtalanították a járművet, majd elvégezték a műszaki mentést.

Anyagi káros közúti közlekedési baleset történt július 28-án 5 óra körül, az M7-es autópálya - 86-os kilométer szelvényében - a Nagykanizsa felé vezető oldalon.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálatának tájékoztatása szerint egy külföldi forgalmi rendszámmal ellátott kamion - eddig tisztázatlan körülmények között - átszakította a két pályatestet elválasztó mindkét szalagkorlátot, majd a bal pályatest - Budapest felé vezető oldalán - állt meg, a belső forgalmi sávban, szemben a forgalommal.

A kamion műszaki mentéséig a bal pályatesten csak a külső forgalmi sávon haladt a forgalom. Aztán a teherautót a helyszínről elszállították, így 6 óra 56 perctől zavartalanul halad a forgalom. 

Címkék: kisbusz, sztráda, sérül, autópálya, karambol, baleset, kék hírek