A 146-os kilométer közelében történt balesetben a katasztrófavédők tájékoztatása szerint összesen heten sérültek meg, mindannyian súlyosan, köztük egy csecsemő is.

Az egyik sérült a helyszínen életét veszítette.

Úgy tudjuk, hogy a személyautóban egy család, a kisbuszban pedig egy munkás brigád utazott, akik haza felé tartottak. A sofőr kameránk előtt beszélt a karambolról:

A helyszínen a böhönyei önkormányzati, a kaposvári hivatásos tűzoltók, illetve a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat dolgozik, feszítővágó segítségével megkezdték a sérültek kiszabadítását.

A mentősök két mentőhelikoptert hívtak a helyszínre, az egyik három óra magasságában már megérkezett, az utat teljes szélességében lezárták.


Vigyázat, megrázó felvételek!Vigyázat, megrázó felvételek!Vigyázat, megrázó felvételek!Vigyázat, megrázó felvételek!Vigyázat, megrázó felvételek!Vigyázat, megrázó felvételek!Vigyázat, megrázó felvételek!Vigyázat, megrázó felvételek!Vigyázat, megrázó felvételek!
Vigyázat, megrázó felvételek!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A műszaki mentés idején teljes útlezárás volt érvényben, amit aztán 16 óra 24 perckor félpályán, majd 17 óra 25 perckor teljes szélességében feloldottak.

(Nem sokkal ezelőtt a baleset előtt, ugyanezen az útszakaszon történt egy másik, szintén súlyos karambol.)

Címkék: csecsemő, tragédia, frontális, karambol, kék hírek