Megtámadtak egy nyugdíjas nénit ma délután nem sokkal két óra előtt Kaposváron, a Csiky Gergely Színház mögötti park Anna utca felőli oldalán. A rendőrségi közlemény szerint, egy ismeretlen férfi a hölgy vállán lévő táska fülét elszakította és a táskával a kezében elmenekült a helyszínről. A szépkorú eközben a földre esett és megsérült.

Az esetet látta egy 25 év körüli fiatal hölgy is, aki felsegítette a földről az idős áldozatot, majd egy ott dolgozó munkást megkért, hogy értesítse a mentőszolgálatot. A szemtanú azonban nem várta meg a rendőrök kiérkezését, hanem elment a helyszínről.

A Kaposvári Rendőrkapitányság kéri, hogy a sértettnek segítséget nyújtó hölgy – aki körülbelül 25 év körüli, körülbelül 165 centiméter magas, átlagos testalkatú, szőke, göndör, hosszú hajú, szemüveget és farmernadrágot viselt, kezében egy rózsaszín telefon volt – jelentkezzen személyesen a 7400 Kaposvár, Szent Imre utca 12. szám alatt, vagy aki szemtanúja volt az esetnek az hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/82/502-700-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13), a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Címkék: táska, tolvaj, rendőr, kék hírek