Nézzük akkor a tegnapi nap közúti, utcai krónikáját:

A siófoki egyenruhások 5 óra 55 perckor ellenőriztek Siófokon, a Krúdy sétányon egy segéd-motorkerékpárral közlekedő 26 éves diósjenői férfit. Róla kiderült, hogy a Fővárosi Törvényszék garázdaság gyanúja miatt körözi, a Pesti Központi Kerületi Bíróság pedig eltiltotta a járművezetéstől.

B. Attilát a rendőrök elfogták, előállították és őrizetbe vették.

A tóparti rendőröknek Balatonlellén is akadt dolguk. Este fél kilenc körül 48 éves budapesti sofőrrel fújattak szondát, ami pozitív eredményt mutatott.

Vezetői engedélyét azonban a zsaruk nem tudták elvenni tőle, mivel azt nem tartotta magánál. Ezért kezdeményezték annak bevonását. Néhány órával később, tizenegy óra tájban ugyanez a férfi a 7-es számú főúton akadt fenn a rendőrök hálóján.

Az alkoholszonda ez esetben is pozitív értéket jelzett, ezért őt ismét előállították. L. Pált is őrizetbe vették.

A tabi járőrök tegnap késő este helyben, a Kossuth Lajos utcában intézkedtek. Ott egy 34 éves zalai lakossal szemben kezdődött meg az eljárás kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

V. Krisztián Imrének ugyanis a bizonytalan volt a járása és nehézkesen is kommunikált, így aztán az egyenruhások előállították és csináltak is gyorsan egy gyorstesztet, ami a pozitív eredményt mutatott ...

Címkék: jogsi, pia, kábítószer, részeg, drog, sofőr, ittas, kék hírek